test event

12 Aprilie 2024,
23 Aprilie 2024

16:00 – 20:00

Str. Paul Richter, nr. 1, Brașov

170lei/pers

Iată o oportunitate de a-ți explora creativitatea și de a contribui la o cauză nobilă într-o experiență artistică cu adevărat specială. Suntem încântați să îți prezentăm atelierul ”Wish Upon A Star” organizat de SEWA Experiences. Această experiență captivantă te va ghida în lumea fascinantă a colajelor artistice, sub îndrumarea talentatei artiste Alexandra Călin.

Despre atelier:

În cadrul acestui atelier, vei avea ocazia să te exprimi liber și să creezi opere de artă unice, folosind tehnici mixte și decupaje din reviste de modă reciclate. Tema atelierului este ”Wish Upon A Star”, oferindu-ți libertatea de a-ți transpune propriile viziuni, visuri și speranțe într-un colaj cu adevărat personal și inspirat. La final, vei pleca acasă cu o creație unică de care te vei bucura mereu.

Nu este doar un atelier de creație, ci și un act de generozitate. Lucrarea creată de Alexandra Călin, intitulată ”Shooting Star”, care a servit drept sursă de inspirație pentru acest atelier, va fi donată pentru scopuri caritabile în sprijinul HOSPICE Casa Speranței.

Vei învăța:

  • să creezi colaje artistice remarcabile folosind tehnici mixte;
  • să transpui propria viziune asupra temei într-o lucrare de artă;
  • să utilizezi instrumente și materiale creative care să-ți susțină expresia artistică.

Atelierul ”Wish Upon A Star” este o ocazie de a-ți dezvolta latura creativă, de a crea noi conexiuni și de a sprijini o cauză nobilă. De asemenea, poți aduce propriile materiale pentru a le incorpora în lucrarea ta, dacă dorești.

Rezervă-ți locul acum și fă parte din această experiență minunată!