Autentificare

Înregistrare cont

SEWA este o companie care activează în sfera turismului cultural și creativ, oferind vizitatorilor, dar și localnicilor, oportunitatea unor experiențe autentice.

Suntem în căutarea unor persoane care doresc să ofere publicului din Brașov experiențe creative prin intermediul SEWA Experiences sau care vor să creeze alături de noi o experiență de la zero. Totodata suntem interesați de  ghizi pentru experiențele pe care le oferă SEWA Experiences.

Dorim să colaborăm cu oameni deschiși către turismul cultural. Dacă te atrage acest aspect, completează formularul care ți se potrivește mai jos.

Client
Detalii personale - Clienti
 
Abonare Newsletter
Creativi

Arte vizuale, muzică, literatură, dans, teatru, film, design, arhitectură, gastronomie, modă, gaming etc. – indiferent de domeniul în care se încadrează experiența propusă, te invităm să o expui completând acest formular.

Ulterior, vei fi contactat de un membru al echipei noastre, pentru a ne împărtăși mai multe detalii.
Informații adiționale cu privire la proiectele SEWA Experiences găsești pe https://sewa.ro/exploreaza/.De asemenea, pentru curiozități, ne poți scrie la adresa salut@sewa.ro .

Detalii personale - Creativi
 
Abonare Newsletter
Ghizi

Fie că este vorba despre o experiență de ghidaj pe care deja o oferi sau despre una pe care dorești să o inițiezi, te invităm să o expui completând acest formular.

Ulterior, vei fi contactat de un membru al echipei noastre, pentru a ne împărtăși mai multe detalii
Informații adiționale cu privire la proiectele SEWA Experiences găsești pe https://sewa.ro/exploreaza/. De asemenea, pentru curiozități, ne poți scrie la adresa salut@sewa.ro.

Detalii personale - Ghizi
 
Abonare Newsletter