Tururi NAG

eveniment trecut

18:00 – 20:00
20:00 – 22:00

Brașov

40 lei/pers
25 lei copii până în 12 ani

Our Art is in Your Heart!

Un alt fel de NAG (Noapte Albă a Galeriilor), mai seducător prin sinestezie și mai puternic prin cele 20 de spații-gazdă și cei peste 50 de artiști expozanți, se transpune publicului pe 7 octombrie.

Noaptea Albă nu mai este albă, ci se îmbată cu culoare, formă și conexiune din variate unghiuri ale centrului istoric brașovean. Pasionații de artă vor putea admira produse din ariile picturii, sculpturii, fotografiei, colajului, textilelor, tehnicii mixte, artei digitale, ceramicii, aparținătoare ale viziunii artiștilor locali.

Ce veți experimenta:

  • Tururi ghidate inedite: Pășiți în lumea artei cu ajutorul unor ghizi specializați, artiști sau curatori de artă, care vă vor însoți într-o incursiune fascinantă prin creațiile locale. Veți descoperi povești interesante și interpretări artistice.
  • Interacțiune cu artiștii: Unicitatea acestui eveniment constă în faptul că veți avea șansa de a interacționa direct cu artiștii brasoveni. Puteți discuta cu ei despre procesul creativ, inspirație și viziune, ceea ce va adăuga profunzime experienței voastre artistice.
  • Opere de artă de vânzare: Lucrările de artă expuse în vitrinele magazinelor sunt disponibile pentru achiziție. Acesta este momentul perfect pentru a vă îmbogăți colecția personală sau pentru a oferi un cadou cu adevărat special.
  • Ambianță culturală unică: Centrul istoric al Brașovului se va transforma într-un tărâm al artei și al culturii. Veți explora străduțe încântătoare și veți descoperi surprize artistice la fiecare colț de stradă.

Contribuție la comunitate: Participarea la acest eveniment sprijină artiștii locali și promovează cultura în Brașov. Este o modalitate excelentă de a vă implica în comunitatea creativă.

Experiența va fi de neuitat, iar sublimul își va regăsi locul în inimile tuturor iubitorilor de creație în dimensiuni versatile și conceptualizare variată. Ocazia este unică datorită tururilor ghidate de către specialiști, târgului de produse artistice și a petrecerii de networking special pregătită în acest sens!

La cerere tururile pot fi și în engleză.

Solicit experiență
Listă experiențe
Abonează-te newsletter