Atelier imaginație creativă

7 martie 2024

18:00 – 20:00

Bd. Saturn nr. 50, Brașov

100lei / sesiune
320lei / 4 sesiuni

ATELIER DE IMAGINAȚIE CREATIVĂ PRIN TEHNICI DE CONȘTIENTIZARE

Dă frâu liber trăirilor tale în cadrul unui atelier creativ, susținut de artistul vizual Claudiu Spasici.

Acest atelier combină activități interactive și metode neconvenționale care facilitează exprimarea și înțelegerea emoțiilor prin artă. Sunt propuse diverse tehnici de gestionare a sentimentelor, sub îndrumarea facilitatorului.

Ce poți experimenta?
Vei fi ghidat printr-un set de exerciții de conștientizare care implică activități precum: pictura fluidă, modelajul, scrierea creativă și crearea de sigilii. Fiecare dintre acestea este concepută pentru a stimula imaginația și pentru a oferi un spațiu liber pentru exprimarea autentică a emoțiilor.

Beneficiile participării:
Atelierul oferă nu doar ocazia de a-ți dezvolta creativitatea, dar și instrumente practice pentru gestionarea și exprimarea dorințelor, așteptărilor, neplăcerilor cotidiene. Este o oportunitate unică de a te conecta cu propria ta lume interioară și de a descoperi modalități noi și neconvenționale de a-ți manifesta gândurile și sentimentele.

PRIMA SESIUNE ESTE GRATUITĂ (MAX. 10 participanți).
Următoarele sesiuni sunt cu plată și au un maxim de 5 participanți. Costuri: cu abonament de 4 sesiune prețul este de 320 lei (80 lei / sesiune). Fără abonament, prețul este de 100 lei / ședință.

Atelierul are loc în fiecare joi.
_______________________

Descoperă puterea artistică din tine și rezervă-ți locul acum pentru o experiență captivantă și transformațională!