Turul „Focus pe Țel” la BNR

Prilej de explorare a istoriei și gustului Brașovului

Într-o zi tomnatică de luni, 13 noiembrie, comunitatea SEWA Experiences a organizat un eveniment deosebit, oferind antreprenorilor din Brașov o incursiune în trecutul bogat al orașului. Locul ales pentru această călătorie a fost Palatul Czell, o clădire emblematică care respiră istorie în fiecare colț.

Timp de o oră, participanții au avut privilegiul să exploreze sala tezaurului și seiful BNR, adentrându-se în poveștile și secretele băncii centrale. Turul, numit „Focus pe Țel,” a adus lumina asupra patrimoniului cultural, oferind o perspectivă unică asupra istoriei locale.

Punctul culminant al zilei a fost, fără îndoială, degustarea cafelei de specialitate oferite de cei de la Book Coffee Shop. Aromele bogate și plăcute au creat o simfonie gustativă, completată de povestea de succes a brandului brașovean. Participanții au avut șansa să se bucure nu doar de patrimoniu, ci și de gustul autentic al unei afaceri locale prospere.

Evenimentul a fost posibil datorită parteneriatului cu Asociația Culturală KunSTadt, al cărei sprijin și colaborare le mulțumim.

Hai și tu cu noi!

La SEWA Experiences, suntem dedicați să aducem comunitatea împreună și să oferim experiențe autentice.

Pentru mai multe aventuri și pentru a te conecta cu istoria și cultura Brașovului, alătură-te nouă.

Intră pe www.sewa.ro, abonează-te la newsletter și fă parte din călătoria noastră fascinantă în lumea artei și a experiențelor unice!Keywords: Banca Națională a României, tur exclusivist, Palatul Czell, istorie brașoveană, Book Coffee Shop, cafea de specialitate, experiență culturală, Asociația Culturală KunSTadt, antreprenoriat local, conexiune, învățare, inspirație

Larisa Ciulei
Larisa Ciulei
Articole: 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *