O călătorie transparentă în lumea artei

– atelier pentru artiști –

Arta este un limbaj universal care ne permite să comunicăm, să exprimăm și să explorăm idei și emoții. În căutarea de a promova creativitatea locală și de a transpune una dintre valorile brandului, SEWA Experiences a organizat un atelier pentru artiști cu tematica “TRANSPARENT”. Acest atelier a adus artiști locali împreună, într-un mediu inspirat de transparență și autenticitate.

Porți către creativitate

Atelierul pentru artiști a avut loc într-o atmosferă prietenoasă și deschisă, unde artiștii și pasionații de artă s-au adunat pentru a explora ideea de “transparență” în creație. Această temă a fost aleasă pentru a încuraja participanții să-și lase imaginația să zboare și să dezvăluie procesele creative din spatele operelor lor. Transparența a fost văzută ca o modalitate de a arăta adevărul și de a împărtăși cu ceilalți experiența artistică într-un mod unic.

Tehnici și idei

Participanții la atelier au fost încurajați să exploreze tehnici și materiale noi, să împărtășească idei și să învețe unii de la alții. Acest spirit de colaborare și învățare a făcut ca atelierul să fie o experiență de neuitat pentru cei implicați. Fie ei pictori, sculptori, fotografi sau graficieni, fiecare dintre artiști a adus propria sa perspectivă asupra temei propuse.

A -rtă & -utentic

Atelierul organizat de SEWA Experiences a demonstrat că arta poate fi un mijloc puternic de a promova autenticitatea și transparența în comunicare. Prin explorarea creației artistice, participanții au învățat să-și exprime ideile și emoțiile într-un mod sincer și semnificativ.

Așadar, SEWA Experiences continuă să fie un promotor al valorilor culturale, iar acest atelier a fost doar unul dintre multele moduri în care brandul își îndeplinește misiunea. Cu evenimente ca acesta, SEWA Experiences încurajează artiștii să-și împărtășească viziunile și să creeze o lume mai bogată și mai diversificată prin artă.

Mai jos este o galerie de imagini care descrie activitățile din cadrul atelierului, stările participanților și gândurile lor.

Mulțumim Alinei Bălan, de la Design Thinking Society, facilitatorul acestui atelier!


Pentru a fi la curent cu următoarele ateliere, te poți abona la newsletter.

Iar, dacă vrei să faci parte chiar tu din comunitatea noastră de creativi (artiști), ne poți contacta aici.

Nu uita să ne urmărești pe:

Keywords: sewa, experiente, cultura, arta, artist, atelier, transparent, autenticitate

Larisa Ciulei
Larisa Ciulei
Articole: 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *