Explorând TRANSPARENȚA: O seară de networking cu SEWA Experiences

Într-o lume tot mai conectată digital, adesea trecem cu vederea puterea și frumusețea conexiunilor autentice. Acest lucru nu este valabil și pentru noi, echipa SEWA Experiences, care am pus mereu autenticitatea și transparența în prim-plan. Aceste valori au fost subiectul central al evenimentului nostru de networking din 26 august, care s-a desfășurat la Artegianale Brașov, în frumoasa grădină din interiorul locației.

Evenimentul a fost mai mult decât o simplă întâlnire între oameni. A fost o invitație la explorarea autenticității în conexiuni, să dezgolim adevărurile și să ne împărtășim ideile într-un mediu plin de inspirație. Cu tema „TRANSPARENT”, am invitat participanții să intre într-o lume unde niciun detaliu nu a fost ascuns și fiecare conversație a fost sinceră și semnificativă.

Muzica live a fost un element cheie al serii, cu Remus Miron, care a creat o coloană sonoră ce a completat perfect atmosfera. De asemenea, expozițiile de artă au oferit o perspectivă diferită asupra transparenței, cu lucrările unor artiști plastici locali.

Am avut parte de coktailuri interesante și savuroase, de mâncare cu specific mediteranean, dar și de experiențe artistice integrate cu mașini și motoare. De aceea, le mulțumim partenerilor noștri la acest eveniment, care au întregit atmosfera. De asemenea, mulțumim Artegianale pentru locația pusă la dispoziție.

Participanții au fost încurajați să-și lase imaginația să zboare și să exploreze interpretările personale ale temei transparenței. Atmosfera a fost plină de entuziasm și dorința de a crea conexiuni sincere, iar râsetele și discuțiile au însoțit serata.

„Transparența” nu este doar o valoare pentru SEWA Experiences, ci și o invitație la o lume unde conexiunile între oameni sunt prețuite mai presus de toate. Evenimentul de networking a fost o dovadă că, indiferent cât de digitizată devine lumea, relațiile umane vor continua să fie esențiale.

Am reușit să creăm o seară de neuitat, care a adus oameni împreună și a deschis ușile spre explorarea transparenței în relațiile interumane. Așa cum sugerează și tema, au fost oferite perspective noi, iar fiecare participant a plecat cu amintiri prețioase și cu noi legături pentru viitor.

Suntem bucuroși să anunțăm următorul eveniment pe care îl organizăm, sâmbătă, 9 septembrie 2023, tot în grădina de la Artegianale (Str. Mureșenilor nr. 27, Brașov), începând cu ora 18:30. Mai multe detalii despre eveniment, dar și posibilitatea de a achiziționa bilete se găsesc accesând următorul link: https://eventbook.ro/music/bilete-sewa-networking-party-9-septembrie-2023.

Așteptăm cu drag să te alături experiențelor culturale pe care le organizăm.

Nu uita să îți creezi cont pe site-ul nostru și să te abonezi la newsletter pentru a afla cele mai noi evenimente care urmează!

Mulțumiri lui Andrei Paul, cel care a surprins în imagini momentele cheie din cadrul evenimentului nostru!

Keywords: sewa, experiente, cultura, networking, transparenta, valori, comunitate, relaxare, arta, artisti, local

Larisa Ciulei
Larisa Ciulei
Articole: 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *