Forme și geometrii într-un ansamblu de PERSPECTIVE

În perioada 21 iulie – 21 august 2023, SEWA Experiences a deschis universul artistic pentru o experiență captivantă și plină de profunzime prin expoziția „PERSPECTIVE” a artistei Iulia Șuta. Cu forme geometrice multicolore și diverse, atent trasate pe foi de cânepă, această expoziție ne poartă într-o călătorie fascinantă prin imaginația și interpretarea fiecărui privitor.

O Poveste Desenată pe Foi de Cânepă

Și lucrurile mici pot conține povești mari, iar lucrările Iuliei au demonstrat aceasta în cel mai artistic mod posibil. Fiecare formă geometrică aparent simplă ascunde o lume complexă de posibilități și interpretări. Iulia a creat o simfonie vizuală de linii, unghiuri și proporții, lăsând loc liber pentru mintea fiecărui privitor să călătorească prin culorile și semnificațiile sale.

Libertatea Interpretării

Una dintre frumusețile artei constă în faptul că nu există răspunsuri corecte sau greșite. Expoziția „PERSPECTIVE” a promovat această libertate a interpretării, încurajând vizitatorii să își urmeze instinctele și să descopere propriile semnificații în fiecare lucrare. Fiecare privitor a fost provocat să se angajeze într-un dialog personal cu fiecare formă geometrică, să exploreze combinația dintre simplitate și profunzime și să creeze propria sa poveste.

Voci din Public

Expoziția a inspirat o varietate de reacții și impresii din partea vizitatorilor. Iulia a stat de vorbă cu fiecare și s-a conectat la gândurile, trăirile și emoțiile generate de lucrările ei.

„Felicitări Iulia pentru geometriile și sensurile reinterpretate, pentru culori și tehnică, pentru ludic, abstract și vulnerabilitate.” – Monica

„PERSPECTIVĂ UNICĂ: ORICE POATE FI FRUMOS, CHIAR ȘI SIMPLITATEA.” – Licurici

„O colecție simpatică cu note de caleidoscop. Am descoperit o înghețată, un tunel al timpului și mici amintiri din copilărie.” – Carmen

Pe Final…

Expoziția „PERSPECTIVE” a adus o notă de rafinament și complexitate în lumea geometrică, provocându-ne să privim dincolo de suprafață și să explorăm profunzimile ascunse în fiecare formă. Această expoziție a fost o călătorie plină de surprize și a adus la lumină valoarea artei ca mijloc de exprimare și conexiune între oameni. Cu fiecare formă trasată pe foi de cânepă, Iulia Șuta ne-a oferit o fereastră către un univers de „PERSPECTIVE” unice și neașteptate.

Dacă nu ai avut ocazia să vizitezi expoziția, o mai poți face până pe 21 august, pe Strada Paul Richter nr. 1 din Brașov. Este necesară o rezervare în prealabil sunând la numărul de telefon 0753344196 sau scriindu-ne pe adresa de mail salut@sewa.ro. Programul de vizitare este de luni până vineri, în intervalul orar 12-18.

Nu uita să ne urmărești pe:

Keywords: sewa, experiente, cultura, vernisaj, perspective, geometrie, forme

Larisa Ciulei
Larisa Ciulei
Articole: 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *