Explorând geometria locală

O nouă pagină din călătoria noastră către explorarea culturii și conexiunile autentice locale a fost scrisă pe 21 iulie 2023, când am avut onoarea să deschidem porțile SEWA Experiences. O zi specială care a adus împreună pe cei care au contribuit la dezvoltarea conceptului din spatele SEWA, evenimentul de inaugurare a fost un moment de celebrare.

Foto de la evenimentul de inaugurare (arhivă personală)
Foto de la evenimentul de inaugurare (arhivă personală)

Locația noastră vibrantă, aflată chiar în inima orașului Brașov, a fost umplută de persoane minunate care au susținut SEWA Experiences și au împărtășit viziunea noastră de a aduce la lumină culturile locale și de a crea experiențe autentice pentru localnici, turiști și colaboratori. Cu un zâmbet cald și o inimă plină de recunoștință, am dat bun venit fiecăruia în comunitatea noastră, pregătiți să împărtășim momente memorabile.

Punctul culminant al serii a fost anunțarea vernisajului artistei și colegei noastre talentate, Iulia Șuta, intitulat „PERSPECTIVE”. Lucrările ei aduc culori și forme geometrice consacrate pe pânza texturată, într-o manieră care suscită imaginația întocmai prin simplitatea aparentă. Mesajele de dincolo de matematica contururilor pot fi decodate de fiecare privitor, fără limite, așa cum îl poartă gândurile când explorează vizual creațiile expuse.

Câteva dintre lucrările expuse la expoziția PERSPECTIVE by Iulia Șuta
Câteva dintre lucrările expuse la expoziția PERSPECTIVE by Iulia Șuta

Până pe 21 august, oricine este bineprimit să privească lumea dintr-un unghi diferit, la expoziția PERSPECTIVE, pe Strada Paul Richter nr. 1 din Brașov. Este necesară o rezervare în prealabil sunând la numărul de telefon 0753344196 sau scriindu-ne pe adresa de mail salut@sewa.ro. Programul de vizitare este de luni până vineri, în intervalul orar 12-18.

Atmosfera a fost încărcată de energie pozitivă și curiozitate, iar oamenii s-au conectat între ei în mod firesc, în timp ce împărtășeau pasiunea pentru descoperiri autentice. Râsetele și conversațiile au adus la viață valorile noastre fundamentale și ne-au întărit hotărârea de a continua să punem în valoare experiențele culturale pe care le avem la fiecare pas.

Inaugurarea SEWA Experiences a fost mai mult decât un eveniment. A fost un început promițător al unei călătorii extraordinare în care vom continua să aducem în prim-plan culorile și tradițiile culturii locale. Ne exprimăm recunoștința față de toți cei care au făcut parte din această zi specială și abia așteptăm să împărtășim cu toată lumea multe alte aventuri autentice.

Alătură-te nouă în experiențele pe care le creăm – vezi aici.

Nu uita să ne urmărești pe: Instagram, Facebook.

Keywords: sewa, experiente, cultura, inaugurare, vernisaj, perspective, localnici

Larisa Ciulei
Larisa Ciulei
Articole: 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *